När du jämför dina försäkringar kommer du att kunna jämföra priserna hos olika försäkringsbolag. Detta är ett utmärkt sätt att hitta det bästa alternativet som passar för just dina behov. Webbplatser för försäkringsjämförelser som http://tryggvi.se kan hjälpa dig att jämföra alla dessa saker på ett och samma ställe. Detta gör att det är lättare än någonsin att jämföra försäkringar!

Genom att jämföra ditt nuvarande försäkringsskydd med andra tillgängliga alternativ kan du hitta nya möjligheter till besparingar. Samtidigt behåller du ett omfattande skydd för dig själv, din familj och andra föremål som håller dig kärt.

Försäkringar som du kan jämföra på tryggvi.se

Ovan har vi redogjort kort för de fördelar som finns med att jämföra dina försäkringar som du kan vara i behov av. Och det finns ju en uppsjö av olika försäkringar som du kan jämföra med hjälp av Tryggvi.se, som till exempel:

 • Bilförsäkring
  Finns olika typer av bilförsäkringar. En av dessa är trafikförsäkring som är ett krav för att du ska kunna köra din bil i Sverige. Du bör sedan komplettera din bilförsäkring med antingen en halv- eller helförsäkring. Vilken försäkring som du har nytta av bäst är upp till dig och beror på olika faktorer.
 • Hemförsäkring
  I denna försäkring ingår bland annat skydd för skador som kan uppkomma i hemmet eller om du till exempel blir får påhälsning av tjuvar. Det brukar också ingå ett reseskydd i försäkringen.
 • Villaförsäkring
  Ger skydd för tomten och byggnaden som du bor i som exempelvis badrum, väggar och tak.
 • Olycksfallsförsäkring
  En försäkring som ger ersättning om du till exempel skulle råka ut för en olycka eller skada.
 • Inkomstförsäkring
  En försäkring som kompletterar din a-kasseersättning. Den passar dig bäst som tjänar över 33 000 kronor per månad och vill ha en högre inkomst vid arbetslöshet än vad a-kassan kan erbjuda.

Som du märker finns det olika försäkringar som kan vara till gagn för dig. För att få de bästa villkoren och priserna är det därför väldigt fördelaktigt med att jämföra försäkringarna. För att enklare nå fram till ett beslut om vilken försäkring du ska välja hittar du också omdömen från kunder hos de olika bolagen.